آموزش زبان عربی در موسسه زبان ارتباطات
زبان عَرَبی (به عربی: اللُّغَة العَرَبِيّة) یکی از زبانهای سامی و یکی از شش زبان رسمی سازمان ملل متحد، زبان مقدس در اسلام، زبان رسمی در جهان عرب، و زبان اقلیت در بقیه کشورهای شمال آفریقا است.عربی زبان رسمی ۲۵ کشور و با ۴۷۰ میلیون نفر گویشور جزء پرگویشترین زبانهای جهان است. امروزه این زبان دارای۱۳ گویش و گویشهای گوناگون است ولی عربی نوین معیار به عنوان زبان رسمی نوشتار در همهٔ کشورهای عربی پذیرفته شدهاست. تأثیر عربی بر دیگر زبانهای جهان مانند فارسی، پَشتو، اُردو، هندی، و زبانهای گوناگون خانوادهٔ زبانهای ترکی چشمگیر است.
زبان عربی، زبان قرآن و بسیاری از نخستین نوشتارهای مسلمانان است و نزد همه ی مسلمانان یک زبان مقدس محسوب میشود. در دوران طلایی اسلام، عربی به عنوان نخستین زبان جهان اسلام از اهمیت بالایی برخوردار بود و آثار علمی، ادبی و دینی فراوانی به این زبان نوشته میشد.
این زبان را «لغة الضاد» نیز مینامند، زیرا تنها زبانی است که دارای ضاد میباشد. ضاد حرفیست که سختترین شیوهٔ کاربرد را دارد. حرف ضاد بعد از ورود زبان عربی به زبان آلبانیایی، به آن اضافه شد
الفبای عربی، دارای ۲۸ حرف است و الفبای فارسی از آن، گرفته شدهاست. الفبای عربی، دارای دو ترتیب اَبتَثی و ابجدی است. ترتیب اَبتَثی آن مانند فارسی است، با این تفاوت که حرف (ه) پیش از حرف (و) قرار دارد. الفبای زبان عربی فاقد ۴ حرف (گ_چ_پ_ژ) است
یاد گیری زبان عربی به سه بخش تصمیم می شود :
عربی استاندارد مدرن: امن ترین گزینه برای یادگیری زبان عربی؛ تمرکز بر نسخه ای از زبان کلاسیک معروف به عربی استاندارد مدرن است، مگر اینکه علاقه شما به یک کشور خاص محدود شود. این زبان در سراسر جهان عرب مورد استفاده قرار می گیرد ، اما به طور کلی محدود به نوشتار و متن های رسمی است: ادبیات ، روزنامه ها ، آموزش ، برنامه های خبری رادیو / تلویزیون ، سخنرانی های سیاسی و غیره.
عربی کلاسیک (قرآنی):اگر علاقه شما بیشتر به مطالعات عصر طلایی اسلامی یا عربی اختصاص دارد، یک دوره شرکت در آموزش زبان عربی قرآنی/کلاسیک پاسخگوی نیازهای شما خواهد بود. عربی زبانی است که در قرآن کریم به کار رفته است، عربی متون کلاسیک مذهبی ، فلسفی و علمی بوده و زبانی که عربی استاندارد مدرن مبتنی بر آن است.
عربی محاوره ای:اگر قصد زندگی در جهان عرب را دارید و یا با یک منطقه یا کشور عربی خاص سر و کار دارید، عربی استاندارد مدرن به خودی خود نمی تواند تمام نیازهای شما را برآورده کند. عرب ها با گویش های منطقه ای به عنوان زبان مادری خود صحبت می کنند ، و تفاوت بین لهجه ها می تواند به اندازه کافی قابل توجه باشد و باعث عدم درک متقابل شود. به طور گسترده، پنج خانواده گسترده از لهجه ها وجود دارد که هر یک با لهجه های فرعی مطابق کشور، شهر، محله و حتی مذهب وجود دارد: عربی خلیج فارس، عربی بین النهرین، عربی لاوانتین، عربی مصری و عربی مغربی.
۱.درک الفبا و دیکشنری
الفبای عربی را بیاموزید. متن عربی ابتدا دلهره آور به نظر می رسد و برخی از افراد با تکیه بر حرف نگاری های کلمات عربی سعی می کنند از یادگیری آن خودداری کنند. این کار فقط مشکلات بعدی تان را بیشتر می کند. بهتر است از ابتدا، از حرف به حرف نویسی چشم پوشی کنید و از متون اصلی استفاده کنید
۲.کسی را پیدا کنید که به زبان عربی صحبت کند. ممکن است در خانواده یا گروه دوستان خود کسی را داشته باشید.
با آن شخص تماس بگیرید و از او بخواهید که هفته ای یک بار و به مدت یک ساعت باهم ملاقات کنید. برای مثال می توانید روی کلمات متمرکز شوید، کلماتی که به زندگی ، مسافرت و غیره مرتبط است.
در عین حال ، روی جملات اساسی و عبارت های متداول تمرکز کنید ، مثلاً حالتان چطور است، نام من …. است، چند سال دارید و غیره. همچنین می توانید این موارد را در دسته های مختلف قرار دهید.
شرکت در کلاس ها و دوره های آکادمی ارتباطات
می تواند گزینه مناسبی برای یادگیری شما عزیزان باشد .
معرفی کشورهای عربی زبان
کشور الجزیره
بحرین
چاد
کوموروس
جیبوتی
مصر با
کشور عراق
کشور اردن
کویت
عمان
چند غذای معروف عربی
فلافل
تبوله
موتابل /بابا غنوش (غنوج)
فتوش
شنغلیش
حمص
مناکیش یا معجنات
برای شرکت در دوره های اموزش زبان عربی در آکادمی ارتباطات به نزدیک ترین شعبه محل زندگی خود مراجعه کنید.
شعبه تهران مرکز انلاین : 09907210197
شعبه کرج : 09907210193
شعبه گوهردشت :09907210192
شعبه عظیمیه:09907210194